Arnautovic Dianggap Cocok Bermain di Chelsea

By | 28th December 2018

Bekas pemain Chelsea Tony Cascarino memandang penyerang West Ham Marko Arnautovic begitu pas untuk bermain di Stamford Bridge. Anrnautovic baru dihadirkan West Ham pada musim kemarin. Dia masih tetap mempunyai kontrak di London sampai tahun 2022 yang akan datang serta penampilannya cukuplah mengambil perhatian disana.

Artikel Terkait : http://blythe.viagrasildenafilfor.com/berita-bola/skor-cristiano-ronaldo-untuk-juventus-hanyalah-gol-tidak-ada-yang-lain/

Pemain Austria itu sekarang ini tengah dihubungkan dengan beberapa club papan atas Premier League. Manchester United serta Chelsea diberitakan tertarik untuk memperoleh sinyal tangannya. Agen Arnautovic, Danijel, awal mulanya menjelaskan jika client-nya mesti bermain di club besar. Cascarino begitu sepakat dengan perihal itu. “Anda tahu satu pemain yang betul-betul ingin saya bawa serta? Arnautovic – Saya akan membawanya.

Artikel Terkait : http://withoutprescription-cialis-generic.com/inggris-secara-historis-buruk-dalam-adu-penalti-2/

Saya fikir ia begitu pas dengan Chelsea,” kata Arnautovic pada talkSPORT.”Permasalahannya dengan Arnautovic – ia memperingatkan saya pada skema fikir Eric Cantona. Ia fikir ia lumayan bagus untuk ada di tempat teratas, serta memang demikian,” sambungnya.”Saya tidak menjelaskan ia mesti tinggalkan West Ham, tapi ia ialah orang yang perlu memenangi beberapa hal. Ia pemain yang bagus,” imbuhnya. “Arnautovic ialah pemain yang dapat bermain untuk salah satunya team terunggul di Inggris.”

Artikel Terkait : http://withoutprescription-cialis-generic.com/jurgen-klopp-yakin-sifat-fabinho-yang-dicadangkan/

Lihat Juga :  Danny Ings stuns Crystal Palace sebagai Southampton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *